Om WeDoCrypto

Vi har fuld fokus på investering i kryptovaluta og har en erfaring, der gør, at vi kan tilbyde dig en høj attraktiv forrentning på dit lån til os

Den daglige ledelse

Ledelsen er sammensat med erfaringer og kompetencer fra den finansielle verden, til jura og over i kryptovaluta

Michael Lund

Michael T. Lund

CHIEF EXECUTIVE OFFICER, CO-FOUNDER

ml@wedocrypto.com

Michael har gennem de sidste 12 år arbejdet indenfor alle grene af den finansielle sektor i ind- og udland. Hovedvægten har dog altid været på investering og formueforvaltning, ligesom interessen for kryptovaluta fylder meget. Michael er ansvarlig for de primære beslutninger i selskabet og deltager ligeledes i de daglige investeringsbeslutninger

Henrik Lindebjerg Møller

Henrik L. Møller

CHIEF INVESTMENT OFFICER, CO-FOUNDER

hm@wedocrypto.com

Henrik har fra bitcoinens spæde start haft interesse for og efterfølgende fået indgående kendskab til kryptovaluta og blockchain-teknologien.  Dette har givet et bredt og velfunderet netværk, hvilket er afgørende for handel med kryptovaluta. Henrik er primært ansvarlig for de daglige handler samt analyse af markedet.

Kasper Lavlund

INVESTOR RELATIONS DIRECTOR, CO-FOUNDER

kl@wedocrypto.com

Kasper er Iværksætter og har gennem den seneste årrække drevet flere egne selskaber med succes. I 2013 fangede interessen for kryptovaluta, og det har sidenhen resulteret i en dybdegående viden indenfor feltet, med alt lige fra teknisk analyse af enkelt coins til sammensætning af porteføljer. Kasper indgår aktivt i de daglige handler og strategier, ligesom han har en aktiv rolle i dialogen med selskabets långivere.

Michael Lindebjerg Møller

Michael L. Møller

LEGAL ADVISOR, CO-FOUNDER

mm@wedocrypto.com

Michael har som advokat i en årrække rådgivet erhvervslivet om kapitalstrukturer og finansielle transaktioner. Hovedvægten har været på kontraktuelle forhold, kapitalrejsning og exits med forhandlinger på dansk / engelsk. Michael er ansvarlig for kontrakter og compliance.

Du kan downloade vores aktuelle one-pager i PDF her

Vores kerneforretning

Blockchain-teknologien og kryptovaluta viser et stort banebrydende potentiale, som trods nogle år på bagen stadig anses som spædt.

Vores investeringsstrategi går kort fortalt ud på at identificere coins med stort potentiale og investere med stor spredning både langsigtet og kortsigtet. Det minimerer risikoen.

Vi tilbyder derfor privatpersoner og erhverv en høj attraktiv forrentning af deres lån til os.

Kontakt os uforpligtende og få mere information