Brugsvilkår og -betingelser

Denne side omfatter vores brugsvilkår og -betingelser, som du godkender ved brug af vores hjemmeside

Brugsvilkår og -betingelser ved brug af hjemmesiden

Velkommen til WeDoCrypto.dk. Fortsætter du med at browse og bruge hjemmesiden, gør du dig enig i at indvillige dig med følgende brugsvilkår og -betingelser. Du bedes ikke at anvende hjemmesiden, hvis du er uenig i nogle dele af disse brugsvilkår og -betingelser.
Betegnelsen ‘WeDoCrypto’ eller ‘os’ eller ‘vi’ henviser til egeren af hjemmesiden. Betegnelsen ‘dig’ eller ‘du’ henviser til brugeren af vores hjemmeside.

Anvendelsen af WeDoCrypto.dk er underlagt følgende brugsvilkår:

  • Indholdet af siderne på denne hjemmeside og tilhørende sociale medier er kun for dine generelle oplysninger og brug. Det kan ændres uden varsel.
  • Hverken WeDoCrypto eller nogen tredjeparter leverer nogen garanti eller sikkerhed for præcisionen, ydeevnen, nøjagtigheden, fuldførelsen eller brugbarheden af oplysningerne og materialerne, der er fundet eller tilbudt på denne hjemmeside til noget bestemt formål. Du accepterer, at sådanne materialer og oplysninger kan indeholde fejl eller unøjagtigheder, og vi ekskluderer udtrykkeligt ansvar for nogen af sådanne unøjagtigheder eller fejl til det fuldeste omfang, der er tilladt af loven.
  • Vi kan ikke kan stilles ansvarlig for din brug af oplysninger eller materialer på denne hjemmeside, da det er fuldstændig din egen risiko. Det skal være dit eget ansvar, at sørge for, at nogle produkter, tjenester eller oplysninger, der er tilgængelige gennem denne hjemmeside, møder dine specifikke krav.
  • Denne hjemmeside indeholder materiale, som er eget af eller berettiget os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til designet, layoutet, udseendet, fremtoningen og grafikkerne. Reproduktion er forbudt udover i overensstemmelse med beskyttelsen af ophavsretten, hvilket former dele af disse brugsvilkår og -betingelser.
  • Ubemyndiget brug af denne hjemmeside kan give anledning til påstand for beskadigelse og/eller en kriminel lovovertrædelse.
  • Det er forbudt for brugere at sende eller levere ulovligt indhold på eller til denne hjemmeside.
  • Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er udleveret for din nemheds skyld til at levere ydere oplysninger. De betyder ikke, at vi bakker op om hjemmesiden/hjemmesiderne. Vi har intet ansvar for indholdet på de(n) linkede hjemmeside/hjemmesider.
  • Hvis du ønsker at oprette en klage i forbindelse med betjeningen eller brug af denne hjemmeside, beder vi dig om at sende os en nedskrevet klage til WDC I ApS, som driver WeDoCrypto.dk. Henvendelsen sker til adressen Hesbjergvænget 21, 5230 Odense M. Vi vil besvare klager og implementere alle midler underlagt vilkårene for loven.
  • Din brug af denne hjemmeside og opståede problemer pga. af sådan brug af hjemmesiden er underlagt dansk lovgivning.
  • Ved brug af kontaktformularer på hjemmesiden godkender du, at vi må opbevare dit navn, telefonnummer og emailadresse til at kontakte dig fremadrettet. Din emailadresse tilføjes desuden til vores nyhedsbrev.
Michael Lindebjerg Møller

Michael L. Møller, Legal Advisor | Co-Founder

Ansvarlig for kontrakter og compliance

Har du spørgsmål?

Vi har udarbejdet en FAQ med de mest stillede spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig – alle spørgsmål er velkomne, og vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Kontakt os uforpligtende og få mere information